Mačje drevo 2

190.00

Manjši mačji praskalnik z eno polico. Izredno stabilen.

 

Skupna višina: 109cm

Največja širina: 45cm

Ni na zalogi

Opis

Mačje drevo je narejeno iz visokokakovostnega orehovega lesa, ki združuje funkcionalnost, estetiko in udobje za vašega mačjega prijatelja. S svojim elegantnim dizajnom in naravnimi materiali bo to drevo prava paša za oči v vašem domu.

Mačji praskalnik je opremljen s polico, izdelano tudi iz orehovega lesa, ki nudi vašemu mačku udobno mesto za počitek in opazovanje okolice. Betonski podstavek zagotavlja stabilnost in varnost, medtem ko mačka uživa v svojem počivališču na vrhu.

Praskalnik je ovit z naravno vrvjo Sisal, ki skrbi, da mačji kremplji ostanejo nabrušeni. Vendar pa je pomembno vedeti, da se lahko vrvi sisal sčasoma obrabijo in uničijo. Menjava vrvi ni vključena v osnovno ceno praskalnika.
Lastniki imajo možnost samostojne menjave vrvi sisal, kar omogoča enostavno vzdrževanje praskalnika doma. Če pa želite, da to storimo mi, smo vam na voljo za to storitev, vendar je treba poudariti, da je ta storitev dodatno plačljiva.

Navodila za uporabo in varnostna navodila
Mačje drevo oz. mačji praskalnik je umetna struktura za mačjo igro, praskanje, telovadbo, sprostitev in spanje. Pomaga odvrniti mačke od praskanja po drugem pohištvu.

Pomembne informacije: kot dodaten varnostni ukrep za podporo katerega koli mačjega drevesa in preprečitev, da bi se to nenamerno prevrnilo, priporočamo uporabo stenskega nosilca za pritrditev mačjega drevesa. Redno preverjajte, ali je izdelek poškodovan, zrahljani spoji ali vijaki in ga zamenjajte, ko postane okvarjen, da preprečite kakršno koli škodo vašemu ljubljenčku.
Nasveti za pritrditev na steno: Preden pritrdite nosilce na steno, preverite, ali je stanje stene na želenem mestu primerno. Materiali za montažne nosilce niso vključeni. Priporočamo, da v specializirani trgovini kupite vijake in vložke, ki so posebej zasnovani za vašo steno. Za beton, votle stene ali mavčne plošče uporabite posebne vložke in vijake. Preverite stabilnost mačjega drevesa, preden ga mački dovolite uporabljati. Redno preverjajte stabilnost in po potrebi privijte vijake.

Opozorilo: Ta izdelek je bil zasnovan samo za uporabo mačk. Praskalnik vedno postavite ob steno ali dve kotni steni, na ravno površino, na varno mesto v domu. Nikoli ne dovolite, da vaša mačka ziba ali nagiba praskalnik, ker lahko povzroči škodo v stanovanju ali poškodbo vašega ljubljenčka. Pozorni bodite tudi na to, da se mačka primerno obnaša oz. rokuje z izdelkom – opazujte vedenje vašega hišnega ljubljenčka z izdelkom in ukrepajte, če je vedenje neprimerno. Odstranite in zamenjajte izdelek, če se poškoduje. Hraniti ločeno od virov toplote in odprtega ognja. Obstaja možnost, da v primeru talnega gretja, da spodnje plast odstopi. Praskalnik je namenjen samo hišnim ljubljenčkom. Nikoli ne dovolite odraslim ali otrokom, da plezajo, zibajo ali nagibajo praskalnik, saj bi to lahko povzročilo škodo ali poškodbe ljudi in/ali hišnih ljubljenčkov. . Zaužitje delov tega izdelek lahko povzroči resne poškodbe. Ne postavljajte v bližino otroškega prostora. Hraniti izven dosega otrok! Samo za notranjo uporabo.