Catz delux - kdo smo?

Miha - ustvarjalec kvalitetnih mačjih praskalnikov

Srečate ga lahko med lesnim prahom in vonjem sveže obdelanega lesa – Miha, mojster ročnega izdelovanja mačjih praskalnikov. Z izjemnim smislom za estetiko, natančnostjo ter predanostjo kvaliteti, Miha ustvarja unikatne kose, ki nežno združujejo funkcionalnost in umetnost.

Od mladih let je Miha delal z rokami, ljubezen do rokodelstva pa se je izkazala kot osrednja točka njegovega življenja. Vsak praskalnik, ki ga ustvari, odseva njegovo pozornost do detajlov in predanost k popolnosti.

Miha pravi: “Zame je kvaliteta vedno na prvem mestu. Ko ustvarjam mačje praskalnike, želim zagotoviti ne le estetski užitek, temveč tudi funkcionalnost in trajnost. Vsak kos je narejen z mislijo na mačke, ki bodo uživale v praskanju, obenem pa želim, da se praskalnik harmonično vklopi v dom svojega lastnika.”

Poleg njegove strastne predanosti rokodelstvu, Miha deli svoj dom z tremi čudovitimi mačkami – Luno, Ero in Tora. “Mačke so moj navdih. Njihova radovednost, igranje in ljubezen do praskanja so me motivirali, da ustvarim praskalnike, ki bodo zadovoljili njihove naravne potrebe in obenem dopolnili estetiko vsakega doma.”

Miha svojo zavezanost k ročnemu delu, ljubezen do mačk in strast do ustvarjanja prenaša v vsak izdelek, ki ga ustvari. Njegovi mačji praskalniki so tako več kot le pohištvo – so umetniški izraz, ki združuje udobje za mačke in estetiko za lastnike.